sâmbătă, 19 iunie 2010

FMI vs Guvern

Dominique Strauss-Kahn directorul Fondului Monetar International s-a opus scaderii salariilor,pensilor si ajutoarelor pentru copii si mame.FMI a refuzat initial punerea in masura a acestei decizii,a propus marirea imozitelor,in special pentru cei bogati,masura care a fost refuzata de guvernul Boc.Chiar daca FMI si noi cetatenii vedem ca aceasta masura este impotriva cetatenilor,decizia finala o ia guvernul,guvern care nu sprijina cetatenii,guvern care lupta pentru o crestere economica platita de saraci,crestere economica care nu exista decat pe hartie si care este dovada unui guvern corupt.
FMI si guvernul romaniei au convenit o scadere a cheltuielilor din sistemul bugetar,un program in care finalitatea sa fie o Romanie cu finante publice solide,care sa permita revenirea economica.
Declaratia finala a FMI;Varianta adoptata de guvernul Romaniei nu poate fi pusa in aplicare,Romania nu este o tara capabila sa duca la bun sfarsit un program de acest gen.
Ce fac guvernanti?asteapta cu nerabdare ultima transa de la FMI ignorand declaratiile si propunerile unor experti internationali!Hai la mai mare!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu