vineri, 16 iulie 2010

Cocafobie

De cateva zile incerc sa definesc cocalarul,sa-l pozez si sa-i definesc trasaturile caracteristice si credeti-ma e o chestie foarte grea,acest personaj e atat de simplu si fad incat pot scrie un roman despre el fara sa-l pot defini.
O descriere cat mai fidela ar fi asta;Cocalarul este acel personaj care indiferent imprejurare incearca sa imite cat mai fidel barbatul dur,macho,cu sex-appeal si modern.Nu conteaza cati bani are in buzunare,intotdeauna e mai important cat cred cei din jur ca ar avea!
Cocalarii care cantaresc pana in 70 kg intotdeauna isi tin respiratia in speranta ca mai cresc in kg...iar cei care au suta sau mai mult se cred inteligenti!
Cocalarul e agresiv si limitat,foloseste jargoane pentru a capta atentia.
Cocalarul trebuie sa aiba la gat lantisor de fier/tabla/arama/cupru/argint/imitatie de aur iar cocalari ajunsi la maturitate obligatoriu un lant de aur.
Cocalarul sport arata asa;gel in par,un tricou mereu mult prea larg pentru el(cocalarul sub 70kg)sau tricou mulat(cocalarul care depaseste 80 kg,mai exista si cocalarul-super-schilod,specimen care are impresia ca are o tona de muschi el find de fapt piele-os cocalar care se imbraca si el cu tricouri mulate....),trening obligatoriu nike sau sa fie macar inscriptionat cu sigla nike,frumos asortati la o pereche de incaltaminte sport cu sireturile desfacute,in cazuri rare cocalarul sport foloseste si pantofi,pentru as-i etala latura eleganta.
Cocalarul are intotdeauna telefoanele la vedere si de foarte multe ori vorbeste singur...telefoane ultima generatie si mereu creditless.
C subiect de discutie tanarul cocalar prefera laude nefondate cu frati si dusmani,colectia de gagici lipsa cu care se etaleaza doar cand nu sunt fratii lui de fata,gramada de bani uitati acasa sau dati imprumut si cat de marfa a fost in italia/spania/franta.
Cocalarul ajuns la maturitate se lauda mereu cu afaceri super-profitabile din care ar scoate milioane de euro.....dar nu se baga,are altele....
Cam astea ar fi despre specimenul cu inmultirea cea mai rapida in prezent,sa nu uit,cocalarul are si grave probleme de comunicare,in caz de contact direct nu ezitati sa-i imitati....efectul e garantat!

Un comentariu:

  1. si partea interesanta e ca noi i-am creat odata cu acceptiunea manelelor si a prostului gust, noi si-i meritam din plin. poate doar cu ei prin preajma cand ne vm scarbi de prezenta lor vom incepe sa ne intoarcem la adevaratele valori

    RăspundețiȘtergere