duminică, 16 ianuarie 2011

Cultul personalitatii.

Mai jos am postat niste poze cu superbe exemplare feminine,isi etaleaza calitatile cu o mandrie direct proportionala cu inteligenta.
Nu sunt niste specimene rare,deci nu vreau sa va mirati, daca nu aveti in apropierea dumneavoastra un specimen de gen va asigur ca daca va uitati pe ferestra in max 10 min privirile va vor fi incantate de mersul modificat si formele mai mult sau mai putin interesante,forme care cu siguranta vor fi fi la vedere,asezate langa bijuteriile mai mult sau mai putin veritabile...
Aceste specimene care in trecut le vedeam doar la televizor vin echipate cu un limbaj execrabil,un comportament indecent si o nesimtire cruda vecina cu prostia.
Va doresc sa va bucurati de ele,sa le priviti si sa le admirati,nu sunt ''femei usoare'',nu sunt nici macar fotomodele asa cum viseaza,sunt doar niste femei sarace cu duhul,sufera de cultul personalitatii atat de grav incat reusesc sa devina penibile.Eu astept tacut apogeul,in fiecare zi schimbarea vine cu cate un petecel de panza mai putin si ceva metal si fard in plus....va imaginati ca imi imaginez si eu?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu