marți, 14 decembrie 2010

Fericire la kilogram


De craciun totul e posibil.De craciun ne injectam fericire in vene si tragem pe nas faina alba de cea mai buna calitate.
Cozonacii dolofani si plini de rahat troneaza pe masa fiecarei gospodine,ala cu nuca e mai gol,nuca e scumpa,rahatul ieftin.
De craciun spitalele sunt pline de oameni care au alunecat pe gheata din cauza bauturii sau a celor care au consumat mai mult decat incape in stomac.Infractionalitatea creste in perioada asta,actele de violenta la fel,pana si cei mai cuminti ranjesc penibil imbibati de alcool.Cei mai tupeisti fac credite in banci pentru a merge la munte sau in bulgaria,cei mai saraci se imprumuta si fac gratar in spatele blocului,fiecare dupa posibilitati.
Fericirea se vinde peste tot,doar bani sa ai si piata iti ofera o gama larga de produse datatoare de fericire,reduceri la cascaval,8 oua plus 2 gratis,brad ecologic cu 50%reducere,cumperi o cutie de margarina primesti un cd cu colinde,ce mai,fericirea se vinde mai mult ca oricand.
Bisericile isi vand mantuirea la suprapret,doar colindatorii nu au preturi fixe.Barurile iti ofera de baut la preturi mai mici,magazinele de etnobotanice au 2 plicuri la pret de unul.
Dragi cititori,va urez un craciun cum nu mai exista,un craciun cum aveam eu in copilarie,cu un brad in care dulciurile erau mult mai gustoase,cozonacul mult mai putin,colindatorii veneau gratis iar lumea nu se imbata atat de crunt.Un craciun in care toata lumea stia cateva colinde,un craciun unde totul avea alt gust iar mos Craciun nu era rosu.Craciunul asta o sa fie o parada de plastic,un motiv de cheltuit banii si destrabal.O sa fie un Craciun pe care nu il vreau.

Craciun fericit!

2 comentarii:

  1. Atunci make your own Christmas :)
    eu de Craciun merg la colindat si colind ... :)si mananc doar cateva prajituri, si beau vin doar cand mi se face prea frig... dupa care merg acasa si dorm. iar a doua zi, incerc sa stau cu ai mei ... sau macar cu niste prieteni ok, la un chef micut non-galagios...
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat esti de cuminte!sa nu te mai recunosc!Moni pe cuvant de reprezentant al mosului ca-ti aduc un cadou:)))

    RăspundețiȘtergere