marți, 2 noiembrie 2010

D'ale carnavalului!

Pe mine motiune asta m-a amuzat teribil!Cititi oameni buni;
"Seful SMURD, Raed Arafat, a declarat ca cel putin cinci dintre protestatarii care au avut nevoie de ingrijiri medicale erau sub influenta alcoolului".De ce nu ma mira?
"Potrivit lui Marius Militaru, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, sase dintre cei care-i instigau la violenta pe protestatari erau membrii galeriei unui club de fotbal din Bucuresti".Astia sunt Dinamovistii,stelistii sunt mai jos....
"Elena Udrea nu a scapat nici ea de furia multimii, numele ei fiind scandat de protestatarii din Piata Constitutiei, alaturi de lozinca "Iesi afara, c***a ordinara!".La intrarea in Piana Costitutiei era un banner cu: INTERZIS MINORILOR!
"Desi Jandarmeria anunsase ca in Piata Constitutiei s-ar afla circa 20.000 de oameni, sindicalistii insista ca la fata locului erau cel putin 100.000 de oameni".Deja suntem obisnuiti cu erori cand e vb de calcule facute de PSD:)
"Jandarmii au inceput sa-i impinga pe oamenii din piata, in ciuda apelurilor la calm lansate de liderii sindicali, care i-au rugat pe reprezentantii fortelor de ordine sa nu-i sperie pe demonstranti. In cele din urma, demonstrantii s-au calmat".Jandarmii foarte suparati ca li s-a taiat din bani se apuca sa impinga de nebuni sindicalistii flamanzi,bine ca sindicalistii s-au calmat....
"Corespondentul Ziare.com la fata locului a fost nevoit sa paraseasca pentru moment Piata Constitutiei pentru a lua legatura cu redactia, dar chiar si asa convorbirea s-a intrerupt dupa cateva minute si nu a mai putut fi contactat. Nu este clar in acest moment daca este vorba despre o suprasolicitare a retelelor de telefonie mobila sau de bruiaj, asa cum cred cei aflati la fata locului"Probleme tehnice,foarte importante in momente de gen,o fi fost Adelin Petrisor deghizat?
"Victor Ponta s-a urcat apoi pe scena amenajata in Piata Constitutiei si le-a strigat sindicalistilor: "Azi scapam de Guvern, asa sa dea Dumnezeu. Aveti incredere in noi?".Ponta ne intreaba daca avem incredere in PSD....daca ne promitea ca o sa si traim bine avea sprijinul meu si al altor cateva milioane,dar sa aiurea...nu domnule Ponta,nu avem incredere!
"Galeria echipei de fotbal Steaua s-a alaturat coloanei de manifestanti. Suporterii au fulare si fluiere si scandeaza "Haideti pe ei, haideti pe ei, pe mama lor!".Galeria echipei Steaua vrea sa faca un gang-bang cu mamele parlamentarilor,suna interesant:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu